Balíkovna za 49 Kč na adresu i v květnu! - Dotazy? Volej 605003796 :)

Dárek pro dítě ještě dnes - Hlučín a okolí? U nás si vybereš!

28.8.2023 – novinka – kreativní dárky a sady – omalovánky, diamond painting, vyšívání, šití z filcu, razítka, malování podle čísel -   (osobní vyzvednutí Hlučín)

 

Na žádost našich kreativních zákazníků pro Vás nově zařazujeme kategorii kreativních dárků a sad pro děti.  Ať už chcete děti  zabavit,  sháníte dárek k Vánocům, narozeninám či jiné příležitosti na poslední  chvíli a v kamenných prodejnách v Hlučíně jste si nevybrali. Pro kreativní děti nabízíme různorodé kreativní sady, kterými je jistě potěšíte a zároveň je (i sebe) něco nového naučíte.

Nabízíme například dětské křížkové vyšívání, kreativní sady na šití z filcu, Diamond art painting, sadu na decoupage, dětská razítka, malování podle čísel nebo krásné omalovánky v roli.

Objednejte a vyzvedněte si dárky pro děti okamžitě v Hlučíně, pokud spěcháte, případně si je nechejte zaslat do balíkovny kamkoliv v ČR již od 50 Kč. 

Nemáme sice kamennou prodejnu, ale pro naše zákazníky cokoliv – potřebujete-li zboží vidět naživo předtím, než jej koupíte, není problém! Sháníte dárek na další den a vzpomněli jste si až večer? Pokud jej máme skladem, můžete si jej po domluvě vyzvednout v Hlučíně i ve večerních hodinách!